XP Error: Cannot delete file. Access is denied

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1XP Error: Cannot delete file. Access is denied Empty XP Error: Cannot delete file. Access is denied la data de Dum Sept 11, 2011 7:45 am

avatar

Pc-helper
Adminisrator
Adminisrator

Pc-helper

avatar
Adminisrator
Adminisrator
Cu siguranta ati mai vazut aceasta eroare. O data, de doua ori, de zece ori… Cannot delete file or folder. Access is denied.
XP Error: Cannot delete file. Access is denied Error

De cele mai multe ori un restart ajuta. Dar daca problema persista atunci exista mai multe metode de a o rezolva.Cea mai usoara ar fi Unlocker, o aplicatie care deblocheaza fisierul sau folderul problema, acesta putand fi sters.

O alta solutie ar fi sa opriti Explorer.exe si apoi sa stergeti fisierul. Pentru a putea face acest lucru, deschideti un cmd (Command Prompt), apoi deschideti meniul de Shutdown si apasati Ctrl+Alt+Delete si Cancel in acelasi timp pentru a inchide Explorer.exe. Apoi schimbati in cmd calea catre folderul unde se afla fisierul respectiv (folositi comanda cd) si tastati DEL filename, unde filename este numele fisierului pe care doriti sa il stergeti.

XP Error: Cannot delete file. Access is denied Del_file

Dupa ce ati sters fisierul, deschideti Task Manager-ul (Ctrl+Alt+Del), dati click pe File->New Task->tastati Explorer.exe si dati Enter pentru repornirea GUI shell.

Vezi profilul utilizatorului http://tutorialepc.netgoo.org

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum