A apărut tema de Windows 8, pentru Windows 7

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1A apărut tema de Windows 8, pentru Windows 7 Empty A apărut tema de Windows 8, pentru Windows 7 la data de Sam Oct 08, 2011 6:06 am

avatar

Pc-helper
Adminisrator
Adminisrator

Pc-helper

avatar
Adminisrator
Adminisrator
Deşi este încă departe de versiunea finală, Windows 8 are deja mulţi admiratori care ar dori să se bucure de cele moi noi inovaţii promise de acesta, dar dacă se poate fără a renunţa la siguranţa oferită de un sistem de operare matur, cum este în prezent Windows 7.

A apărut tema de Windows 8, pentru Windows 7 Window10

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Metro, noua interfaţă din Windows 8 creată pentru ecrane touch, este disponibilă acum şi într-o versiune adaptată pentru sistemul de operare Windows 7.

Chiar dacă nu la fel de sclipitoare precum originalul, tema Metro pentru Windows 7 merită încercată. La fel ca şi interfaţa Metro originală, tema pentru Windows 7 înlocuieşte desktop-ul clasic cu o interfaţă dinamică şi destul de reuşită din punct de vedere estetic, ce poate fi minimizată cu uşurinţă atunci când avem nevoie să deschidem un document sau aplicaţie de pe desktop.


Windows 8 UX Pack 3.0 conţine şi un set de wallpapere inspirate de Windows 8, alături de temele Aero şi Lite preluate din ediţia Windows 8 Developer Preview.


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Vezi profilul utilizatorului http://tutorialepc.netgoo.org

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum