Cerintele pentru Windows 8

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Cerintele pentru Windows 8 la data de Sam Oct 15, 2011 2:26 am


Pc-helper
Adminisrator
Adminisrator

Pc-helper


Adminisrator
Adminisrator
Cerintele pentru Windows 8Tinta Microsoft este sa poti instala Windows 8 pe acelasi sistem de calcul pe care rulai inainte Windows 7. De aceea, noul sistem de operare va avea aceleasi cerinte de sistem ca si vechiul. Dar asta nu e tot, chiar daca va cere tot 1 GB memorie RAM acesta va consuma mai putin din acesta decat Windows 7.

Conform unui test facut de Steven Sinofsky, Microsoft Windows President, si raportat pe blogul de dezvoltare Windows 8, in aceleasi conditii Windows 8 a consumat cu 12% mai putina memorie. Sistemele de operare au fost instalate pe o masina cu 1 GB memorie RAM. Si nu numai atat, Windows 8 a avut cu 3 procese mai putin. Mai jos aveti screenshoturile cu ambele teste.
Ambele sisteme erau in repaus (idle) si nu aveau aplicatii aditionale care sa ruleze. Faptul ca Windows 8 va consuma mai putina memorie se datoreaza si faptului ca acesta se va baza pe ceea ce se numeste “start on demand” pentru procese. Acestea vor porni atunci cand sunt cerute dar se vor opri cand nu mai e nevoie de ele. Mai multe despre consumul de memorie in Windows 8 gasiti pe Blogul lor

Vezi profilul utilizatorului http://tutorialepc.forumotion.com

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum