Desktop-uri multiple in Windows 7 cu nSpaces

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Desktop-uri multiple in Windows 7 cu nSpaces la data de Dum Sept 11, 2011 2:46 am


Pc-helper
Adminisrator
Adminisrator

Pc-helper


Adminisrator
Adminisrator
Desktopurile multiple sunt o solutie eficienta pentru utilizatorii Windows care obisnuiesc sa isi aglomereze desktop-ul cu fisiere sau cu aplicatii deschise. Folosind desktopuri multiple, userii pot seta diferite prioritati pentru fiecare dintre acestea, cum ar fi administrarea conturilor sociale si de IM pe un desktop, folosirea browserelor pe un alt desktop, editare si administrare diverse fisiere/documente pe altul etc.

nSpaces este o aplicatie gratuita, cu interfata simpla si usor de inteles, care permite utilizatorilor sai sa creeze mai multe desktopuri in Windows 7 pentru o impartire eficienta si un control imbunatatit al spatiului de lucru. Singurele elemente comune intre desktopurile create cu nSense sunt itemurile existente deja pe desktopul original.

Caracteristici nSense:

  • Creare desktopuri multiple in Windows 7.

  • Posibilitatea de a lansa aplicatii diferite pe fiecare dintre desktopurile virtuale create.

  • Posibilitatea de a seta imagini de fundal diferite (sau culori diferite daca nu folositi wallpapere) pentru fiecare dintre desktopuri (la schimbarea desktopurilor, imaginile se schimba de asemenea intre ele cu un frumos efect de fade)  • Posibilitatea de a proteja desktopurile virtuale cu parola pentru a restrictiona accesul altor useri la acestea.Setarea de hotkey-uri pentru fiecare dintre desktopurile create, inclusiv hotkey pentru schimbarea rapida intre acestea (switcher).

Download nSpaces

Vezi profilul utilizatorului http://tutorialepc.forumotion.com

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum