Facebook se confruntă cu probleme de securitate, din nou

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Facebook se confruntă cu probleme de securitate, din nou Empty Facebook se confruntă cu probleme de securitate, din nou la data de Sam Oct 15, 2011 2:37 am

avatar

Pc-helper
Adminisrator
Adminisrator

Pc-helper

avatar
Adminisrator
Adminisrator
S-ar părea că (în)securitatea Facebook a luat din nou atenția presei, cu toate că problemele de securitate cu care se confruntă nu-s cele mai inovatoare. Facebook are un URL Scanner care poate fi “stricat”. Sistemul acesta este mașina din spatele Facebook care generează un preview al articolului/thumbnailul pentru share-uri, like-uri etc. Îl poți detecta pe baza reffererului și apoi trimite ceva malware către vizitatori.
Această problemă ridică alarme destul de mari pentru că trebuie să fim foarte atenți pe ce pe apăsam atunci când vrem să redistribuim pe Facebook, Google+, Twitter șamd.
Membrii Blackhat Academy susțin că au reușit să păcălească acest scanner Facebook, folosind câteva tehnici simple de inducere în eroare a platformei, luând în considerare conținutul trimis de aceștia ca fiind decent. Unul dintre membrii acestei academii a publicat o demonstrație live prin care ei publică o imagine JPEG pe peretele Facebook dar în realitate ești redirectat către Youtube, cu toate că thumbnailul linkului respectiv era imaginea JPEG.
Facebook se confruntă cu probleme de securitate, din nou Hack-facebook-account-online1

Vezi profilul utilizatorului http://tutorialepc.netgoo.org

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum