Disk Scrubber: sterge definitiv fisiere si foldere de pe harddisk

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

avatar

Pc-helper
Adminisrator
Adminisrator

Pc-helper

avatar
Adminisrator
Adminisrator
Disk Scrubber este un program freeware care permite stergerea definitiva a oricarui tip de fisiere de pe harddisk sau de pe un alt dispozitiv conectat la calculator prin intermediul unei porti USB, programul fiind de altfel foarte util mai ales in situatii in care doriti sa vindeti calculatorul(sau doar harddisk-ul) si doriti sa va asigurati ca nimeni nu ar putea sa recupereze anumite “date sensibile”. Evidend Disk Scrubber poate fi folosit in orice situatie in care doriti sa va asigurati ca nimeni nu violeaza dreptul vostru la privacy !
Disk Scrubber: sterge definitiv fisiere si foldere de pe harddisk Diskscrubber
Cand sunt sterse fisiere si foldere de pe harddisk(din Recycle Bin), acestea nu sunt practic eliminate definitiv. Spatiul ocupat de acestea pe harddisk, va fi pus la dispozitie pentru a fi rescris din nou de alte fisiere sau foldere(create ulterior de utilizator). Problema(sau partea buna) este ca pana cand acel spatiu nu va fi rescris de catre alte fisiere, vechile fisiere for putea fi recuperate prin intermediul software-urilor de tipul “data-recovery“. Aici intervine Disk Scrubber: prin intermediul lui puteti fi siguri ca acele date – gazduite in precedent pe harddisk, nu vor mai putea fi recuperate de nimeni !

Iata ce trebuie facut pentru a fi siguri ca datele de pe o anumita partitie (sterse in precedent), nu vor mai fi recuperate niciodata:

1. Downloadati si instalati Disk Scrubber(cu Run as Administrator) - DOWNLOAD

2. Deschideti programul de la icon-ul de pe desktop, dupa care selectati partitia sau unitatea de disk externa pe care doriti sa o curatati, de fisierele sterse in precedent;

Disk Scrubber: sterge definitiv fisiere si foldere de pe harddisk Capture21

3. Click pe butonul Start si asteptati finalizarea procesului de “purificare” a partitiei respective.

Programul este compatibil cu Windows XP, 2000, 2003, Windows Vista si Windows 7 si presupune instalarea in precedent a Microsoft Framework 2.0.
Microsoft Framework 2.0

Vezi profilul utilizatorului http://tutorialepc.netgoo.org

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum