Cum sa desenezi un televizor cu o imagine 3D in Photoshop

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Cum sa desenezi un televizor cu o imagine 3D in Photoshop la data de Sam Oct 29, 2011 12:55 am

avatar

Pc-helper
Adminisrator
Adminisrator

Pc-helper

avatar
Adminisrator
Adminisrator
In tutorialul urmator o sa desenez in photoshop un televizor LCD pe care voi aplica un efect de imagine 3D, sigur ati vazut in multe reviste si brosuri de prezentare astfel de imagini cu televizoare 3D .
Ca aceasta:Pasul 1.

Pentru inceput o sa deschidem un nou document cu dimensiunea de 1280x1024px. Desenam un dreptunghi cu ajutorul lui Rounded Rectangle Tool din bara de unelte la care ii setam un Radius de 10 Px.Pasul 2.

Peste acest dreptunghi vom desena ecranul LCD-ului cu Rectangle Tool din bara de unelte. Ii putem adauga si un gradient, dar nu este neaparata nevoie deoarece peste acesta vom veni mai tarziu cu poza de pe ecran.Pasul 3.

Sub acest dreptunghi desenati o bara de 3 px si de culoare #414141.


Pasul 4.

La mijlocul dreptunghiului, sub acea bara, desenam cu Rectangle Tool un mic led de culoare #057bdf, caruia ii vom aplica Outer Glow ca in poza.


Pasul 5.

Peste rama neagra, in partea de sus, com aplica un efect de ingrosare. Desenam o bara careia ii aplicam setarile din poza.Pasul 6.

Aplicam un efect de lumina pe rama LCD-ului folosind Brush Tool si setarile din poza de mai jos.


Pasul 7.

Desenati cu Rectangle Tool un dreptunghi de culoare neagra in partea de jos, tastati CTRL+T apoi Click dreapta pe dreptunghi si alegeti Perspective. Modificati ca in poza de mai jos tragand de catepete dreptunghilui.Desenati tot cu Rectangle Tool la baza o linie de culoare #313031 ca in poza de mai jos


Pasul 8.
Acum vom desena piciorul LCD-ului. Creati un nou dreptunghi care sa fie in spate, dar peste “placa” de jos. Tastati CTRL+T apoi click dreapta si alegeti Warp, modificati ca in poza de mai jos.Pasul 9.
Creati un nou layer, faceti o selectie cu Pen Tool, umpletil cu culoarea alba si setati opacity la 6%. Modificati layerul ca fiind Cliping Mask.Pasul 10.

Ok, acum vo aplica o poza pe ecranul LCD-ului. Adugati poza peste ecran setand Cliping Mask pentru poza. Modificati poza tastand CTRL+T.


Taiati zona de sus care iese in afara ecranului intrun nou layer. Postati layerul peste layerul cu poza
.

Indepartati zona cerului din aceasta bucata de poza pentru a ramane “afara” doar elementele dorite. Repetati acelasi procedeu si pentru zona de jos.Poza finala:

Vezi profilul utilizatorului http://tutorialepc.netgoo.org

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum