Aero Style si optiunea Personalize in Windows 7 Home Basic si Windows 7 Starter

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

avatar

Pc-helper
Adminisrator
Adminisrator

Pc-helper

avatar
Adminisrator
Adminisrator
Dupa cum stiti deja, versiunile de Windows 7 Home Basic si Starter sunt foarte restrictive in ceea ce priveste customizarea sistemului de operare. Utilizatorii acestor versiuni Windows nu dispun de posibilitatea de a experimenta Aero Style(Aero Glass, Aero Peek, Aero Snap, Aero Shake si alte feature-uri asemanatoare), ba mai mult, acestia nu dispun nici macar de posibilitatea de a modifica backgroundul Desktop-ului sau tema sistemului (optiunea Personalize din Context Menu lipseste cu desavarsire).

Desi exista o serie de aplicatii care pot inlocui aceste feature-uri pe versiunile mai putin inzestrate ale Windows 7 , daca sunteti sceptici in ceea ce priveste aceste alternative, puteti acum activa Aero Style si alte optiuni de customizare (inclusiv optiunea Personalize) pe sistemele Windows 7 Home Basic si Windows 7 Starter fara a apela la vreunul dintre aceste software-uri.
Aero Style si optiunea Personalize in Windows 7 Home Basic si Windows 7 Starter W7starter
Simple Aero Patch este (dupa cum spune si numele) un patch cu ajutorul caruia utilizatorii Home Basic si Starter pot activa Aero Glass si alte feature-uri prin modificarea fisierelor de sistem responsabile de customizare.

Download Simple Aero Pach
Cum se foloseste Simple Aero Patch?

Pentru a activa Aerto Style si optiunea Personalize, trebuie doar sa dati dublu-click pe fisierul exe. Patch-ul va restarta automat sistemul de operare (este indicat inchideti orice aplicatie inainte de a rula patch-ul), iar dupa restart va veti putea bucura de toate feature-urile de customizare prezente in Windows 7 Ultimate.

Nota: Nu folositi acest patch in versiunile de Windows 7 care au deja activate feature-urile Aero Style, deoarece puteti experimenta erori de sistem.

Vezi profilul utilizatorului http://tutorialepc.netgoo.org

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum